❤ Presentation på Bitcoinsymposiet i mars 2024

Jag inledde Svenska Bitcoinföreningens Bitcoinsymposie 2024 med ett föredrag riktat till en blandad publik: de som ännu inte helt förstått Bitcoins potential, och de som förstått detta men rör sig i ett umgänge som inte tycks vara mottagliga för bitcoins budskap. Under 30 minuter gick jag översikt igenom de grundläggande problemen med vårt nuvarande monetära system och framhöll Bitcoin som en potentiell lösning, erbjudande en översiktlig men insiktsfull belysning av dess unika värde och möjligheter.

Jag har lagt länken till den inspelade presentationen bakom en så kallad “paywall” på 1200 sat (~5kr), vilket betalas i bitcoin via Lightning Network. Girigt kan tyckas, men jag tänker så här: Är du verkligen intresserad, så behöver du lära dig hur du genomför en sådan betalning. Se det som en liten utmaning och så givetvis, behöver även jag (som fattig student) också få in pengar på något sätt.

Men, skulle det vara så att du också är fattig student eller inte lyckas få till det tekniska för att kunna betala. Maila mig och förklara läget, så skickar sannolikt jag en länk till filmen ändå. Såklart att du skall se den!